torsdag den 15. oktober 2015

TECHNICOLORCLERKS

Anmeldt af Karsten Falkbøll

Ti år er gået, siden vi forlod de flabede, irriterende og anmassende ekspedienter, Randal og Dante, i Quick Stop butikken i Jersey. Ti år, hvor tiden er stået stille for de to, og hvor intet nyt er godt nyt. Desværre bliver Dante og Randal nødsaget til at finde nyt arbejde, og burgerimperiet Mooby's bliver nu deres nye tilhørssted – til Moobys store fortrydelse. For aldrig har der været to så modbydelige, dovne, ignorante og ligeglade ekspedienter. Velkommen til Clerks II

 
Den gang Pulp Fiction var en lillebitte! pige.. Lavede Kevin Smith En lille sort/hvid film der hed 'Clerks'.
 

Clerks blev med den sædvanlige Nørdlightspeed et mindre Kulthit, og Kevin solgte sin røv til Hollywood - true FakeBoy Style!. Kevin blev i mellemtiden enda Mr. Smith.. Og Raske venner med Både Tarantino og ham Klovnen fra Die Hard.

I mellemtiden bliver Kevin Så enig med sig selv om, at Verdenen er klar til kapitel 2 i den Saga, der startede hele hans karriere!.. 'Clerks 2'.Det er tydeligt at denne gang er det ikke! endnu en klaphatfilm med Vennen Ben Affleck. Historien er Tæt på hjertet, vi er i det inderste af venners venner, og alle deres dybeste hemmeligheder, og personlige kvaler.. Måske fordi det hele er så familiært - finder vi det nemmere, og mere hyggeligt - for Crying out Loud!.. Vi ryger Sku da sammen!. Jeg ved Jeg gør!... 100 P.

Fra det sekund filmen startede, og Jason Mewes sparken en Halvtom øldåse ind over billedet imens han skriger fra toppen af sine småsyge rygerlunger, at King Diamond er LORTET!... Var jeg Solgt til Stanglakrids! - 'Clerks 2' Er En Banke Fed dyrkefilm.
Og føler du lige som undertegnede, at nummer et manglede en Rigtig Babe eller to?.. Så frygt ikke lille BuddyHolly!, den her gang snakker vi Rosaria Dawson.. Du skal være mere end PanFuckingFløjtespiller for ikke at ha lyst til, at gå på Den Ræv.

No Doubt!, "C2" er en Nørdfavorit!.. Og Goe gamle Kevin er lidt en Kusse når Alt kommer til alt, en blødhjertet En oven i hatten!.
Til gengæld er han en ægte kunster, som Ikke er bange for at blive til grin.. Og Det gør ham til en Ren Trooper i Min bog!.


Her kunne vi så havde bragt et billede af låååvely  Dawson fra Clerks II, meeeen vi snupper selvfølgelig et fra Trance i stedet for.

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar