søndag den 23. april 2017

Hail to the King baby!Get in the ring bitch! Movie Madness  egen enfant terrible smider skridtbeskytteren og inviterer dig med under dynen til som In-N-Out Burger. Vi taler selvfølgelig om Falkbøllens egen Powertool Viagra og den livslange kærlighedserklæring til verdens største antihelt og The Evil Dead's.


                                                            'EVIL DEAD'

En Sjælden gang i mellem, kommer der 'en film forbi Der Virkelig Skiller sig ud! Og en sjælden-Sjælden Gang i Mellem - kommer Din fim forbi! - ”Din!?.. Hov Hov SmartRøv!”... Nu ved enhver lille Nørd tumpe jo godt at MR Samson Raimar instruerede the SAGA Himself!.. Ja – Muligvis??.. Men - Min halvsyge twistede hjerne opkogte Faen Galemig 'Evil Dead' Og sendte manusset til Sammy Bumsen.


  
- via det kvantum fysiske usynlige internet... Jo JO.. Jeg har et par stykker Mere fra mine egne drømme du sikkert nok har set – 'Hobo with a Shotgun'(Skyldig!) Og samtidig Undskyld for 'Blade' trilogien – selvom den første var sådan' OK Cool... Men Nu handler det her jo IKKE om En eller anden halv-syg Neger Tang med hugtænger og Samusværd - Ja jeg sagde Neger..  NEGER NEGER NIGGER!... Godt er vi Done? Nå ikke... NIGGER! ........................................  Kan vi Så komme videre! - OK - Vi spoler tilbage på VHS'eren Nu!.. Og regner med, at der muligvis sidder En grøn Nørd og læser det her' - Og på En eller anden Fuldstændig U-Undskydig og Grotesk vis – stadig! ikke har fået Poppet sin ”Evil Dead Cherry”?? Nu Har Du Chancen Mon Cherry Let's Pop that Bitch!80'erne Var den Absolut mest spændende - tid hvis vi snakker Horror! Spørger du Mig?.. Alt for det første 'den gang blev ganget med fire på Coke – faktisk blev rigtig mange af dem lavet med Så Meget ”Ræser-Mel” på Sættet At man skulle tro de skød 10 sæsoner af Bage dysten back to back den gang.. Blow Over Alles! Er du i tvivl? Så dyk ned i nogle af Klassikerne.

'Evil Dead' var nok mere et arbejde med kærlighed til genren, og Ja – muligvis også mindre Sne på Sættet?!.. fordi Det Aller første! Du vil lægge mærke til Er, at ”HeYY! Det Her Er Jo COOL” ikke bare sådan Normallervise Cool Men HOLY FUCK - DET COOL... the Ultra Rare kind!

Young Guns
   
'Evil Dead' Åbner op med et Brølende kamera skud hvor vi svæver ind over en jævn Creepy og Foggy swomp, alt i mens lyden af En noget Dæmonisk filur fylder bass-højtalerne Totalt! - Fuck Yes Kælling! Velkommen til EVIL DEAD – Det Her Er Min Verden!


Så fra starten af sidder du med følelsen af – Hva Fanden Mand! Det her' Er jo Liiiige Mig!. Bruce Campbell der spiller hovedrollen i pudsigt nok jord og himmelfarver (Sort, Brunt og Blåt).
 - Den stille Jock-type, der efter nogle Hårde ture i Dæmon karrusellen!.. Rejser sig ved lejligheden Og sparker den Sindssygeste Vilde John Wayne
 
Hammer-Røv Ever set! Af Mænd på planeten her'... Bruce spiller og udstråler En Så – Hallo Ham Kender Jeg Sku da! Slags Gut, at man kun Kan Elske ham – Ash Er Ham den Pisse Fede Gut, du ville Elske at hænge ud med på Lejrtur – En rigtig Boddy-Fyr... Og igen – hvis ikke Campbell's egen person? var så Cool og nonchalant.. Havde Jeg personligt Aldrig brugt Så mange penge og timer på dette Fænomen vi i dag bedre kender som Evil Dead..


 
Hemmeligheden til Evil Dead's succes? Er jeg sikker på Udspringer Nemlig, af det faktum – Den her' film er fra Hjertet!.. Den er lavet af en gruppe unge mennesker i deres mest eventyrlystne alder og hvor det fleste af dem var Fløjtende ligeglad med om hvis det kostede livet eller en skaldet arm? Så var det Det der skulle til!.. Gong HO! Og Campbell skydes tværs igennem den onde Onde skov. Og snakker vi om handlingen?? Så er den nærmest Pixibogs simpel.. Nogen i en hytte, ondskab vågner, ondskab angriber!.... Helten Ash Vågner! Ash Reder dagen!.... Og, Gør Han Nu Også Det!???

                   ….. TADAAAAA!.. 'EVIL DEAD 2'... And Now it Get's Tricky!.....


'Evil Dead 2: Dead by Dawn' er den originale Fulde Titel – jeg vil mene, at hvis den kom på gaden uden 2 tallet i dag? Havde det også været Helt fint.. fordi part 2 fungere også bevist fra Raimi's side,  til De Slappe Nørders eller Non-Fans perspektiv Som En Glimrende og Way WAY flotere lavet udgave af i bund og grund den samme film – en slags remake som de kaldes.... MEN samtidig lidt som 'en fortsættelse Hvis du har været med Helt fra starten.. Sagde jo' den var lidt Tricky.- Men i korte Drag Så ser vi ”noget” i et Flashback i starten af 2eren der fint kæder den sammen med part 1.. og når Så Filmen ruller – finder du ud af. At det er Gammel vin på nye flasker!.. Helt normalt i genren Den i forvejen hylder på Multi mange områder – tænk blot Jason og alle de andre Wackjobs fra udkanten af, alt! Fornuftighed og civilisation – Who Gives A Flying Faack! - Så længe Det er Bloody Cool og Fåååking  AWESOME! EVIL DEAD 2 Sparker Så Meget Boller! At halvdelen allerede rammer Over the Top!.. Et stort Kærlighedsbrev til Alt fra 'the three Stooges' til 'the Hills have Øjenbryn'.. Bruce Campbell sætter ny standart for hvad, og Hvor langt en Horror/Comedy skuespiller Bør og Kan Gå! Ikke matchet siden, og bliver nok ikke længe!?.. Og NEEEEEEEEJ din Jason BorneBond er IKKE SEJ - Bruce Campbell figuren Ash Er Så BadAss At Fucking! Duke Nuke' Em Er modeleret efter Ham!... Ashly Er Både Dirty Harry, Leatherface - Med Mad Max 2 krymmel på toppen.. Alt imens han levere den ene Cheesy-Flabede replik efter den anden – Ash Skøjter rundt i skov Dæmonens overstyrede blodbad som en anden Charly Chaplin – Her står Mormor enten På eller Af!?? Alle kan være med.. og part 2 slutter præsic som dem skal – Ash bliver slugt af en sulten time Vortex – den slags jo Nemlig som vi ved – Total Nederen!.. Og lander BOM i middelalderen.. Fuldstændigt som forudsagt! Alt er Smukt – Sam Kom bare med part 3.. Horror har Aldrig været sjovere Og bedre!'Army of Darkness' (Evil Dead 3) lander 2 år inde i det nye årti – 90erne! Den her gang er det tydeligt at Raimi pleaser to mindst – sit eget legebarn, og højest sandsynligt allerede der' Er begyndt at suge lidt på Hollywoods Patter.. Eller hvad de Nu suger der?.... Om ikke andet - Så PG'er Han sig Selv ind i en mere Eventyrlig og derfor mere bred ”hovedgade” venlig tilgang til sit eget grundmateriale vil jeg mene – og samtidig sørger for At navnet - 'Sam Raimi' bliver hus-kendt for alvor!Trods rigtig mange Fans lige skulle sluge twistet med at Evil Dead blev mindre og mindre ”Evil” i ”Deaden” hver gang, var hård nok i sig selv.. Men MR Raimi's plan slog ikke fejl – Fans' måtte i Takt Sluge Shit-Pillen, den slags er Fans nemlig rigtig Gode og vandt til... Se på MARVEL Fans - De har de Rødeste kugler i Verden – Postmand Pers jakke kan sagtens! Blive hængende fint på knagen Der. Snilt!
 

  -  Men ”Army” blev Det Hit alle i sidst ende kunne og havde håbet på – 'Bruce Campbell Vs the Army of the Darkness' aka. Evil Dead 3 Fyrede den af på Alle ventilerne! Ash har Aldrig været sjovere og Gag numrerne er vildere og mere Crayz end Ever! Faktisk virker ”Army” som Den Perfekte ”Hanske” Evil Dead 2 lige! Stod og manglede – fra Den dato kunne du nøjes med vise part 2 og 3 back to back til dine ny-indviede venner.. Viola! Og de ville få Den Perfekte Evil Dead oplevelse   -   Og Nu må du gerne Dø!


 
Men Vendt Lige Lidt You BuddyBoy!.. Her slutter ”the Evil Deadtones” ikke Just Lige NU...
Der Er Nemlig Et TV Show!!... Jeps JEPS - Bid dig i knytnæven Kælling og Squiz en våd plet i dine baby-blå Shorts! - Ash Vores Main BadFuckerFlab fra Hell-YeaH! Fortsætter løjerne ca 25 år efter vi slap Hans Røde hånd i Middelalderen – Ja ja – han kommer tilbage til Nutiden – Læs en tegneserie en gang i mellem din klovn for Fanden! – Følg Med NU!.. Super!... Så Du kan ånde

lettet op - Jesus Krepere stadig på korset. Og Baby lever igen! Lad mig gøre Det simpelt, at forstå nu og her'... 'Ash Vs Evil Dead' (TV seriens navn) er 100% ALT hvad  Alle sund og Rask Evil Dead/Ash Fan - Store som Teens! Ville kune forlange. Og Mere til!.. ventetiden har! været laaaaang Som en Neger Dong!.. Men OHØJ el'capitano! Shit Flyes of the Wall for Sure! - Ash Vs. Evil kunne ikke ha været bedre! Om du så drømte lortet! - Vi Snakker Kultens Kult! SonnyBoy - Og Alt hvad de 2 eller 3 film ikke svare på – får du leveret i Spades og Spande! - Det er Mega Sjovt! Og Bankehamrende Rødt... Og jeg Elsker DET!

                                                     
The Evil Dead 1981
Evil Dead II: Dead by Dawn 1987
Army of Darkness 1992 
My Name is Bruce 2007
Evil Dead (remake) 2013
Ash vs. Evil Dead - TV Serie 2015-

Ingen kommentarer:

Send en kommentar