lørdag den 23. juli 2016

Tun i sandAnmeldt af Monkeyman

Århundredes strandparty skal afholdes i det idylliske White Sands, da en flok uindbudne gæster begynder at terrorisere omgivelserne. Hajeksperten Sandy Parkers kaldes ind for at lokalisere de forhistoriske havmonstre inden af ta’ selvbordet af unge mennesker ankommer. Og denne gang kan de heller ikke føle sig sikre ude af vandet.

Hvis jeg skal komme med en positiv kommentar omkring denne film, så er det at jeg, tror det eller ej, så den færdig! For ellers kan jeg kun sige at dette er en film der hurtig løber ud i sandet... kviksandet! Og hvis du nu er en af dem der har læst nogle af de anmeldelser jeg tidligere skrevet her på Movie Madness, når det kommer til b-film, så ville du sikkert sige til dig selv: Hvorfor helvede synes Abemanden ikke at denne film er pisse fed, når han førhen har givet gode karakterer ud til film hvis plot mindst er ligeså tåbelig som i den hér film?Jo, fordi alt handler om tilgangen til emnet! Og Sand Sharks har ingen ordenlig tilgang, hverken charme eller et glimt i øjet.

Jeg kan leve med det elendige plot, de sindssyge dårlige effekter og skuespillet plus dialogen, synes at være taget ud fra en middelmådig bulgarsk pornoproduktion med titlen Luderen & Lommetyven For HALLO, hvor er kemien og gå på modet for at lave en sjov gang B-film? Ja, den er nærmest sprængt til atomer hér!

 

Så det vi i stedet får serveret på White Sands fiskerestauranten er en grå, kedelig direct to video produktion, hvor ingredienserne af humor, gore og blodeffekter stort set er ikke eksisterende, og hvor der på intet tidspunkt bliver vist topløse madammer... og det selvom filmen foregår under Spring Break!!! 

Dette er i sig selv et regelbrud på samtlige konventioner for retten til lidt T&A!!!
Og så spiller Hulk Hogans datter Brooke (jeps, hende fra de utallige reality-shows AKA Amerikas svar på Amalie) en haj-forsker... hvilket synes langt mere usandsynlig, end chancen får at støde på en glubsk sand-haj i Hvide Sande!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar