tirsdag den 13. september 2016

City of Angels
Det er sergent Nantzs (Aaron Eckhart) sidste dag som marinesoldat. Jorden angribes af overvældende styrker af en ukendt race, og efterhånden som menneskeheden rædselsslagne bliver vidne til, at verdens største nationer tvinges i knæ og storbyer pulveriseres til aske, bliver der færre og færre steder, hvor der stadig ydes modstand. Los Angeles er den sidste by, der står imod, og her skal menneskehedens ultimative slag om racens overlevelse stå. Nantz og hans nye deling trækker en linje i sandet. De er den sidste stopklods mod den frygtelige fjende, som har invaderer kystområdet og slår alle på stranden ihjel. Delingen skal nu hjælpe så mange overlevende som muligt i kampen mod den ukendte fjende.

  
Aron Eckharts hage spiller en væsentlig rolle i denne film. Den er firkantet og sammenbidt, så meget, at det bliver en kliche. Michelle Rodriguez er med sin type en kliche i sig selv i denne genre. Og her skal jeg bemærke, at jeg ikke har noget mod klicheer. Det kan være ret hyggelige, især i hænderne på folk, der ved, hvor de vil hen med det.

Her kommer så miseren. Folkene bag dette brag, ved intet om, hvor de vil hen. Desværre, for ud over Michelle og Aron har de haft disposition over en helvedes masse isenkram, der kunne have gjort filmen spændende og givet en stribe gode billeder. Men de har givet afkald på alt til gengæld for en endeløs og monoton leg i skydegalleriet. De har moret sig, medens vi keder den berygtede del ud af bukserne.

  
Hvorfor ikke holde et par skydepauser og diske op med nogle personhistorier og lidt personkarakteristik? så dramaturgien kunne spændes lidt op og historien kunne få nogle peakes. Det kan man godt nå at fundere over, medens støvet hvirvles op for 117'ende gang.


                                          Battle Los Angeles 2011 IMDB

Ingen kommentarer:

Send en kommentar