onsdag den 21. januar 2015

School of Tarantino vol. II
Anmeldt af Karsten Falkbøll

Nu er jeg jo nok hverken den første eller den sidste Nørd i verden, der har skrevet eller skriver om QT's 'Pulp Fiction'... Så hvad kan kan vi tilføje?.
- Lad os se på det!, op med Svinet på bordet!.. Vi gør ligesom Tarantino. Tager noget alt for velkendt, piller det fuldstændig fra hinanden!, og sætter det sammen på ny, krydder det med lidt forskelligt fra øverste Kultreol, tilsætter noget funky-Funky pigtråds musak.. Og Viola!.. Du har en Brand Spanking ny Super DeLux GrindHouzer!.'Pulp Fiction' fungerer i dag måske bedst som studdyfilm?, nærmest et skole eksempel i Farve og kontrast brug, kamara opsætning, dialog levering, og udspilningsflow... Så, Ja! Tarantino er en snedig Son of a Skid!.
- Men Hvis, der er En ting vi hurtigt kan blive enige om? Er det at 'Pulp Fiction'.. Nok ikke er Tarantinos bedste.

Jeg har faktisk svært ved at udråbe en nummer 1 i Q.T's univers. Og efter at jeg havde en lille slutspurt scene udspillet i min hjerne( ...i slow motion), hvor Mr. Pink, en DØD Bill, og Stuntman Mike løb neck-by-neck!.. Ind over ryggen på Hr. Lørdag Aften Feber, og Foxy Brown.. Kan jeg NU udråbe en Heftig Vinder!...... 'Kurt Fåcking Death Proof'.
Også! Selv om han er den der tuder højest, når Lorten rammer ventilatoren!.

Sorry Guys!... Nørderne har ret!. 'Pulp Fiction' falmer lidt med tiden, stadig en Super stram oplevelse! - Men Gude statusen blev afleveret ved sidste jubilæums Tjuhej. Den er bare ikke så enestående længere!.
Om det er Vin der bliver til eddike?, eller nabo datterens Kasser der taber kampen imod tyngdekraft loven?.. Det må du selv slås med!. Men faktum er... Travoltas Patter?, Blev Sku liiidt for Lange!.


- Når det så er blevet sagt!.. Bliver vi nød til, at tilføje.. Du skal godt nok! være en Kedelig Fucker!, hvis du ikke kommer fra med bare lidt! godt inde under frakken. Hvis der er Et alvorligt problem?.. Er det nok, at du får mere end du kan Magte på en gang. Den er en aaanelse for lang.. Også selv om du ER Fan!.
Tidslinie twistet bliver også hurtigt gammelt!.. Men tilgengæld!, for du noget Ultra Cool BoogieVan Surfer Rock, en Pæn Hot Uma Thurman, Gagballs!, Ninjasværd, RøvHamrende Fed Snik-Snak, The Twist!, og ikke mindst en Ganske veloplagt Crisser Walken med en Guld klokke i Adderhuldet!.
Pulp Fiction 1994
Instruktør: Quentin Tarantino
Manuskript: Quentin Tarantino & Roger Avary
Fotograf: Andrzej Sekula
Medvirkende: Bruce Willis, Uma Thurman
John Travolta, Samuel L. Jackson, Christopher Walken 

IMDB 


3 kommentarer:

 1. Hej Karsten. Du skriver i Inglourious, at Tarantionos mesterværk er Pulp? Du giver Pulp 5-stjerner og Inglourious 6? ;-) På mig virker Death Proof til at være din favorit?!?

  Hilsen Michael.

  P.S. Elsker dit sprog i anmeldelserne og husk liiiiige mit beskedne ønske under Clerks ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Michael.
  Tattoos?... med hensyn til Tarantino, har jeg et 1/2 sleve med udelukkende Grindhouse inkl. Stuntman Mike og hele Fucking Pivtøjet - Elsker Fan tusser!.. Du får et hundrede en Clerks 2 Grifler!. no problems ;)

  Pulp får kun 5, fordi trods sin Mesterværk status.. holder den ikke momentum lige så godt som Dogs, Bastards, eller for den sags skyld min All time favo Tarantino film Death Proof.. Shit jeg Elsker den film!.

  Havde jeg skulle gi den stjerner Den gang den var ny stadig??.. Havde den nok fået de fulde 6?.. men i dag, syntes jeg det er den af hans der falmer hurtigst. tak for din opmærksomhed. venlig hilsen Karsten P.

  SvarSlet
 3. Hej Karsten. Så lidt da, ser frem til Clerks 2 og jeg er faktisk enig med hensyn til Pulp!

  Hilsen Michael

  SvarSlet