onsdag den 16. september 2015

Stripper Wonderland!




Anmeldt af Søren Nielsen

I en nær og truende fremtid har præsident Bush og (naturligvis) vicepræsident Schwarzenegger netop vundet deres 4. valgsejr grundet en fejl i stemme optællingen i Florida. Straks her efter bliver der lavet en ny forfatning som forbyder nudity og samtidig bliver kongressen afsat, da Bush naturligt nok ser den som en hæmsko for sit politiske virke. Men nu er alt ikke lyserødt i Bush World, for på grund af krige i: Irak, Afghanistan, Syrien, Iran, Libanon, Libyen, Pakistan, Venezuela, Frankrig, Canada og ja, Alaska, så er det efterhånden småt i småt med GI Joe’s at hapse af til krigsmaskinen. Så hvad gør en klog mand nu? 


Skal du have lidt tid? Man udvikler selvfølgelig en super virus som ikke alene genopliver de døde soldater, men med den bonus, at de nu kæmper endnu bedre end før, da de ikke længere tænker, føler eller har skrupler (hedder det så ikke politiker?). Desværre går noget galt i processen (det sker jo heldigvis altid) og en af hærens special styrker (på hele syv mand) må tilkaldes for at nedkæmpe zombierne som i mellemtiden er sluppet løs på laboratoriummet. 


Én soldat bliver dog bidt under aktionen og stikker af. Han søger fornuftigt nok tilflugt i en af de nu forbudte stripklubber (ejet af Elm Streets egen søn, Mr. Krueger) hvor han overfalder og bider klubbens alt overskyggende stjerne "Cat" - også er helvede for alvor løs!

Selv om Zombie Strippers har fire locations til sammen og få vil beskkylde filmens instruktør, Jay Lee, for at have faldt i gryden på filmskolen med kreative idéer (forbavsende kedelige og rutinemæssig kameraindstillinger og klipning) så er denne groteske vanvids midnatsforestilling af en avantgarde pæledans i Guds eget røvhul et must for enhver som har listet en fy, fy film med hjem fra trible X hylden på den lokale tankstation som teenager. Godt skjult selvfølgelig, mellen Politiskolen 2 og Rambo


Er du samtidig en gammel udsultet zombie junkie, som kan nikke bekræftende til, at old  Georgie boy stadig er bedre selskab på en 8. generations VHS kopi, end Mike Leighs samlede værker på Blue Ray, ja så rod flyttekassen igennem på loftet og fisk endnu engang Jenna og veninderne frem fra dybet. Og ejer du den ikke (tsk tsk) så slagt sparegrisen og rip din lokale filmpusher for samtlige kopier og snup en ekstra rulle Lambi fra fakta med hjem. Flashdance is coming your way Sonnyboy!

Zombie Strippers leverer! Du ved, sådan for alvor leverer. Vi overrisles af en overraskende sjov og skæv dialog. En fin mængde splat og ikke mindst...oh..ikke mindst, en TOP tunet Jenna Jameson, som forkæler os med et Killer Ass Zombie Strip Show som uden at fornærme damens tidligere præstationer...detonerer som en lille a-bombe i underbuksen!



Helt ekstrem morsomt er det, når forrådnelsen så småt sætter ind (hun er i øvrigt stadig røv lækker) og får frøken Jameson til at vralte rundt som levende død. Kvinden har jo karisma og kan spille skuespil. Hun burde faktisk tilbydes et skåne job i Klovn i stedet for gimpen Iben Hjejle.

Anyhu...sad du også med tanken, at det eneste der liiiige manglede i Zack Znyders ellers fremragende remake af Dawn of the Dead (den der for alvor lancerede Speedy Gonzales zombierne) var et zombie chicks head2head strip battle? Så er der lys for enden af tunnelen min ven. Som det naturligste klimax i hele verden, så kulminerer Zombie Strippers selvfølgelig med, at Miss Jameson "spytter" billiard kugler ud af svesken...svup! svup! svup! Så tør øjnene Long John Silver, for Jay Lee leverer! Og som en lucky loser siger til über zombie godten, mens hun giver ham et handjob, sekunder før hun bider banditten clean off...damn you got cold hands...believe it Bob! 


Her, syv år efter, røvpuler Zombie Strippers stadig 99.9% af den lavine af zombie film der er blevet spyttet ud de seneste ti år. Dette er et råt (men mest sjovt) ufortyndet zombie virus trip, sprøjtet direkte i pælen. Og som min kære med anmelder Falkbøll så poetisk utrykte det engang; Jeg ville æde kartoffelmosen, var det den der kom ud af røven på Jenna Jameson. Bon appetit!




3 kommentarer:

  1. Hvordan har jeg misset den????

    SvarSlet
  2. Hvad med Zombies Zombies Zombies fra samme år?

    KM

    SvarSlet