tirsdag den 9. december 2014

I went down on a dead girl...and I liked it!Anmeldt af Søren Nielsen
  
Legendariske Fred Olen Ray. Manden bag klassikerne Hollywood Chainsaw Hookers og Evil Toons er også den kreative skaberkraft bag titler som bl.a. Bikini Royal, Bikini Time Machine, Super Ninja Bikini Babes, The Girl from B.I.K.I.N.I, Bikini Girls from the Lost Planet (ser du et mønster?) og så selvfølgelig Ghost in a Teeny Bikini

Spøgelset til venstre, skulle du være i tvivl.
 
Pornoskuespillerinden…undskyld: 'Action movie starlet' Muffin Baker (Christine Nguyen) får et uventet telegram som overbringer hende de glade nyheder, at hendes onkel langt om længe er død og hun nu står til at skulle arve en røvfuld penge.

Muffin pakker fluks kuffert og kæreste og skynder sig af sted til hendes advokat, den slibrige og udspekuleret Archibald Weisenheimer (Brad Bartram) som venter sammen med sin barmfanger datter Evilyn (Rebecca Love) og en djævelsk plan om selv at få fingrene i de dejlige penge. Heldigvis er huset Muffin skal arve hjemsøgt af et spøgelse (Nicole Sheridan) som både har hjerte og patter på det rigtig sted og er desuden både små-lækker, blond og går rundt i en pink bikini. Som om dette ikke var nok, så har hun desuden valgt at komme vores heltinde til undsætning.

Ghost In a Teeny Bikini er en soft sex spoof musical (intet mindre) og som med de andre udspil i bikini-serien har vi her at gøre med the usual suspect og et forholdsvis pænt budget for denne type film. Det resulterer bl.a. i, at vi er forkælet med locations der rækker ud over en stue og et soveværelse. Skuespillere der ikke overvurderer egne evner, plus at filmen faktisk er ganske humoristisk. Uden at du ligefrem skriger af grin.

På samme måde er de musikalske indslag en kærkommen overraskelse (hvem havde lige set det komme?) Især Nguyens kærestesorgs sonate får Olivia Newton-JohnsHopelessly Devoted  to You” fra Grease til at minde om en Kandis sang. Ikke et øje er tørt og slet ikke, da vores ihærdige advokat under hele sangen kæmper en hård kamp mod fristelsen til at kaste en potteplante i hovedet på hende fra første salen.

Siger man Fred Olen Ray og bikini film, siger man også nudity and lots of it (hell yeah!). Her er der mere bikini off than on. Når du så kobler det op på vores fine cast og en fornuftig spilletid gør det alt sammen, at det aldrig rigtig når at blive kedeligt. Bl.a. er der en fin scene mellem vores action movie starlet og husspøgelset som dog "logisk" nok kun kan lade sig gøre i hendes drøm. Se, det er et lidt mere attraktivt drømmescenarie end natlig samvær med Elm Streets berømte søn.

Lesbisk spøgelsesex. Det ser man trods alt ikke hver dag.


Selve soft sex scenerne er fint formidlet og med en hvis portion energi som klæder filmen. Dialogen og skuespillet er faktisk ganske godt og så er især Frankenstein butleren i (på?) sorte platosko Marsh (Evan Stone) alle pengene værd. Who are you gonna call? Me please!
 Ghost in a Teeny Bikini 2005
Instruktør: Fred Olen Ray
Manuskript: Fred Olen Ray, Jeff O´Brien
Fotograf: Max Thornburg
Medvirkende: Christine Nguyen, Nicole Sheridan
Voodoo, Brad Bartram, Rebecca Love

IMDB 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar