tirsdag den 11. august 2015

Ultimate Ass-to-Mouth "Joke!"Anmeldt af: Karsten Falkbøll

To amerikanske tøsepige på roadtrip across Europe vælger at få problemer med bilen i Tyskland - af alle steder. De ender naturligvis op alene i en mørk skov, hvor de snubler over et afsidesliggede hus hvor de søger hjælp.

Huset ejer, Dr. Heiter, tilbyder dem sin hjælp og de samtisig kan komme indenfor og vente i tørvejr, mens han ringer efter en taxa. Der går dog ikke længe før de to piger indser, at alt ikke er helt som det burde være med den pensioneret kirurg. Dr. Heiter har nemlig den ultimative ambition i behold om at kreerer en siamesisk trilling. The ass to mouth way. Og de to piger skal snart komme tættere på hinanden og en japaner end de nogensinde havde drømt om.Der var En, der var to.. Der var CENTIPEDE!..
At forstå hele ide'en med "the Pede"?.. Og sætte sig lidt ind i - So to speak.. Den Ultimative RøvGuffer Eat SHIT and Die Kalvakade-Joke.?..

Det kræver, sjovt nok - først og fremmest.. Du tager hovedet ud, af Din EGEN RØV.

I bare Et par minutter!..

- Når du Så Endelig! Har får hevet kraniet ud af Bæ-Sumpen... Så Jam Pakker! Du den bare Zurück nach Hause!.. Og Så skulle du være Ready to the Ultimate ShootPoope!.
- På flere måder er de tre små film Tom Six har lavet omkring emnet, tæt på det Geniale!..

Han mixer det Groteske med ide'en om at Mennesket behandler hinanden som omvandrende toiletter, eller det simple lidt trælse - ordsprog.. Eat Shit and Die!. - Koger det hele ned' til En Sort Syg Aristokratisk NaziPunk Opera.. Godt indsmurt i Lort fra Stolper til Stol!.
Der er Ingen vej uden om det!.. Enten fatter du Joken?.. Eller os, Kan Du Bare ikke se det sjove i den her slags Gadeteater!. Det er Klamt!.. No doubt!, men vi holder os på den side af grænsen - hvor vi ikke! Mishandler Børn, som i Andre "Art House" Horror film benytter. Vi er Stadig i HelligLand, vi Er stadig på sikker grund!.. Tom Six bruger bare lige som vores ven Clive Barker gjorde det i midt-80 erne, nogle Meget Vilde! penselstrøg.
Jeg Syntes ikke, det er nødvendigt for mig i skriften, at komme ydeligere ind på selve anatomien i Julelegen her!.. Du fanger nok hurtig nogle billeder?.. It AINT Rocket Science You know! ;) Tom får rundet sin Helt Enestående lille serie af, med det - Jeg vil kalde en "Big Old Fuck You Charlie" Lagkage - En SideSplitende Røvkaskade, af den Sorteste humor Menighedsrådet kunne Moste!. Et kort sagt, velrettet Brunt punktum lige i fjæset på det Aller helligste, og Goe gamle Hollywood!.

Enjoy.

The Human Centipede (First Sequence) 2009 
The Human Centipede II (Full Sequence) 2011
The Human Centipede III (Final Sequence) 2015


1 kommentar:

  1. Ubestridt det mest syge koncept ever. idéen kom faktisk ud fra en snak om hvad som var den passende straf for pædofile.

    Michael.

    SvarSlet