tirsdag den 18. august 2015

Where the hell are you from? Krypton?
Anmeldt af Søren Nielsen
 
Alrighty then, lad os hoppe direkte til straffesparkkonkurrencen: Dennis Miller og Chris Sarandon bevæbnet med Fætter BR vandpistoler ladet med vievand i et hidsigt kamikaze raid mod et bordel beboet af vampyrer. Akkompagneret selvfølgelig, af The Sweet’s Ballroom Blitz. Sig mig, bliver det meget større? Med andre ord; Bordello of Blood er den type film der pumper så meget blod til øverste etage hos feminister og karseklippet kamp-lebber, at den kortslutter deres menstruation cyklus i halvt år. Det er filmen du sniger i dvd-afspilleren efter du har tjekket (tre gange) om lillemor nu også sover på sofaen.


Tales From the Crypt (oprindeligt de gamle EC tegneserier fra 50'erne) har her gensplejset Lloyd Kaufman og Howard Stern i et sammenkog af tarme, hoved og hjerte udrivninger. Plus selvfølgelig, hovedingrediensen der trækker smilet heeeeelt ud fra øre til øre: Tittys! And lots and lots of them!

Verdenssituationen kort: En Chuck Norris lookalike dværg finder moder vampyren til alle vampyrer og genopliver hende naturligvis ved at samle hendes hjerte som er delt i fire (han har stumperne i en lille fin æske) og efterfølgende fodrer han hende med sine kumpaner. Meanwhile in Russia  (eller rettere USA), her udstilles søskende problemerne mellem lækre…LÆKRE Erika Eleniak og vores alle sammens Frog Meister fra The Lost Boys, Corey Feldman. Erika er genfødt kristen (as if) og arbejder for den lokal guitarspillende prædikant (Chris Sarandon - Fright Night) hvorimod hendes broder er Goth så nej, de har ikke mange fælles interesser på den konto. Erika vil be’ til vor herre i aften skumringen, mens Feldman hellere vil ud med rødderne og forfølge drømmen om at bolle damer. Den mission impossible lykes så endelig for ham og hans højre hånd (nej, den anden) da de får et tip om et hemmeligt bordel og yes my boys, gæt hvem der bestyrer det......3-2-1 times up!Erika der så småt savner sin bror, har efterfølgende store problemer med at få overtalt politiet til at lede efter ham, da antallet af forsvundne personer allerede er skyhøjt. Heldigvis…eller vis, er Dennis Miller ledig på markedet og han tilbyder fluks sin assistance som hendes private dick. Eller det satser han benhårdt på at blive.Bordello of Blood er på trods af hvad man måske umiddelbart skulle tro, good clean entertainment you can trust og er kommet til verden både med et smil på læben og tungen solidt placeret i kinden. At hidse sig op over den (på militant feministisk bitter fisse facon – that is) vil være det samme som at smide Tom & Jerry på anklagebænken for overdreven brug af vold. Lighten up goddamnit, det er kun for sjov. Og sjov, det er det. Ikke mindst Aubrey Morris (The Wicker Man) som gal gatekeeper til bordellet - forklædt som nekrofilbedemand - naturligvis. Desuden kan smovse-lækre Angie Everhart lures som the well...head Vampire Queen. 


Bordello of Blood er, ud over afrevne lemmer og sin urimelig høje T&A score, toppet af med nok cheesy krymmel dialog til at fylde en hul tand på Godzilla. Ting som: Be gentle. I used to be a virgin og 2, 4, 6, 8 you can watch me masturbate (du skal synge det) sætter filmens Woody Allensk dialog i et fint perspektiv - skulle der nu være en enkelt nonbeliever der ude.


Men..men..men hvad med Miss Baywatch kan jeg høre dig spørge. Desværre smider hun ikke kludene. Men ved du hvad kære Erika? Vi vil altid have solnedgangen, sand mellem tæerne og ikke mindst Under Siege. Det kan ingen tage fra os.


2 kommentarer:

  1. Jeg vil bare lige knyttet en kommentar til jeres site, eller blog. Dejligt at der er kommet liv i den igen, jeg frygtede lige den var død. Alternative og fede anmeldelser i forskellig stil. Jeg nyder dem meget og bliver nu og da inspireret. Tak for det.

    Hilsen Thomas, Kbh.

    SvarSlet
  2. Hep, hep. Har savnet anmeldelser og frygtede lige det var dødt også var det bare en laaang sommerferie. Hold dampen oppe. Jeg nyder at kigge forbi :-)

    Kh Katrine

    SvarSlet