lørdag den 8. november 2014

But..but...you're black? 
Anmeldt af Søren Nielsen


Kender du Child's Play? Så kender du også Chucky. Chucky er en Good-Guy doll som fik travlt med at sætte en kop Gevalia kaffe over, da han fik uventet besøg af seriemorderen Charles Lee Ray via some fuckin’ voodo magic man og som nu har gjort sit ypperste i fire årtier for at videreføre sine makabre (u)gerninger i dukkestørrelse. Men hvad nu hvis Chucky havde været sort tænker du nok? Mere korrekt rigtigt sort. Sådan black nigga-doll sort? 

Måske endda militant black nigga-doll sort? Eller skridtet videre og en militant black nigga-doll serialkiller from hell - sort? Hvis største og eneste fornøjelse her i livet er, at slagte stor pattede hvide bitches og der efter enten kneppe dem eller sperme dem i hovedet? Vil det liiige være en tand for meget synes du? Og vil det bringe de ellers velplejede smagsløg ud af synk? Well hello McFly. Hank op i skørterne for Black Devil Doll starter der, hvor Chucky’s våde drømmer slutter. Her omfavner vi sexisme, racisme, nekrofili, møg beskidte gloser, bitch slapping, mord, voldtægt, sleaze, elendigt skuespil (skrev jeg virkelig det…skuespil?) og et $ 10.000 budget med tre locations. Med andre ord mine damer og herrer, dette er spanden med fingermaling som vaskeægte exploitation males med.

Jade Laila i skumbads infight med rivalen Kira Eggers
  
Heather har bryster som Jade Laila (husker du hende?) vil gå i kloster for. Der ud over så keder hun sig voldsomt i sit mandehjem (som åbenlyst er instruktørens) hvor den eneste underholdning som kan opdrives, er ekkoet fra tv’et og The Boss’ 57 channels and nothin’ on. Det kaster hende i hænderne på et Quija board som tilfældigvis ligger og roder på sofabordet og da klokken tik-tak samtidig slår midnat, er det en kærkommen fribillet til den netop henrettet sorte militante Black Panther seriemorder (15 styk hvide

kvinder) Mubia Abul –Jama kan flygte fra helvede og ind i Heathers bugtalerdukke som pænt er parkeret i sofaen ved siden af hende. Da Heather ikke er nogen billig pige, så tager det hele 15 sekunder at acceptere det faktum, at hendes hvide bugtalerdukke nu er en sort militant dukke med afro manke og den samtidig er besat af den netop henrettet seriemorder, før hun forelsker sig og de lever lykkelig til deres dages ende….eller næsten.

For ser du, der er problemer i Paradis. Én hvid bitch er selvfølgelig ikke nok for en mand (nu dukke) som Mubia. Og det på trods af at Heather falder i kategorien left overs fra en Russ Meyer film. Heather stejler lidt i begyndelsen, men efter lidt bitch talk and slapping, indser hun lynhurtig nødvendigheden af, at Mubia skal have ekstraordinært meget pussy for at holde liv i roden og træet stift. Så Heather inviterer fire veninder over, og efter en umotiveret bilvask sekvens i indkørslen, indtager de huset. Her udveksles der høfligheder og sammenlignes bryststørrelser før Heather undskylder sig og lunter af sted mod den nærmeste burgerjoint. Hun ved nemlig godt hvad klokken har slået - tretten slag, tiden går. Gæt engang mine storbarmede veninder, hvor I nu skal hen. Til julebal i Black Devil Doll land!


Black Devil Doll er blaxploitation fra øverste hylde. Filmen der med hiv og sving ikke runder meget mere end timen, forsøger til gengæld at runde så mange tabuer som overhovedet muligt. At det samtidig er en horror flick kan man godt sidde og glemme i filmens første halvdel, da der går lang tid før der kommer steg på gaflen. Her efter står den så retfærdigvis skal det siges, skiftevis på død, sex og død til sidste minut. Det gælder både Heathers fire veninde (ups, røbede jeg handlingen der?) og hende jaloux eks. kæreste, som er så letsindig at kigge forbi for at tage Heathers nye kærlighed i øjesyn. Det viser sig omvendt at være en udfordring af de helt store, når der er tale om 50 cm. Black Panther killingmachine i knæhøjde, som til gengæld er så lethal, at når han dyrker scatsex med en dør (efter at have givet et bad rimjob), ja så ætser den væk. Eks.kæresten der i mod, fortryder sikkert initiativet (må vi formode) da han først bliver skudt, så kvalt og der næst for en 1. klasse Clinton-nigga cigar op hvor solen sjældent skinner.Som det efterhånden må være gået op for den opmærksomme læser, så er Black Devil Doll ikke for alle. Som de stolt annoncerer i starten, så er den Rated X by and all white-jury og falder vel i kategorien guilty pleasure…måske endda blot guilty? I hvert fald så gør den et godt forsøg og lykkes samtidig med (hvis ikke andet) at eksekvere filmhistoriens længste brusebad sekvens, samt en hovedperson som stolt proklamerer, at han siger nigga' minimum hundrede gange om dagen. Det må et eller andet sted både give Samuel L. Jackson og Tarantino drengen en klistret plet i buksen. Og der med har man utvivlsomt gjort sig fortjent til en i stjernen på The Hollywood walk of fame. Once you go black. You don't go back? You better believe it sonnyboy!

 Black Devil Doll (2007)
Instruktør: Jonathan Lewis
Manuskript: Shawn Lewis & Mitch Mayes
Fotograf: John Osteen
Medvirkende: Heather Murphy, Natasha Talonz
Erika Branich, Precious Cox, Christine Svendsen

 IMDB

2 kommentarer:

  1. Fuck en syg film. Hvor kan man købe den????

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis Anonym stadig leder efter den, så fås dvd'en stadigvæk fra Amazon UK.

      Slet