tirsdag den 18. november 2014

Ninja-Munke-Zombies...really?
Anmeldt af Monkeyman

De fleste vil nok give denne film 0 splat med dobbelt pil nedaf, men Raw Force for mig er faktisk så dårlig, at den går hen og bliver god... eller hvert fald ufrivillig komisk!

Vi taler her om en ultra trashy og sleaze'et film, som filmskaberne sikkert synes var et fedt produkt, men som i anno 2014 kun kan tiltrække bevægelser på smilebåndet, da vi virkelig her taler om noget som bedst kan beskrives som et fejlagtig LSD-trip!


I "Raw Force" møder vi en gruppe mænd fra den lokale karate klub, der tager på skibs-cruise (hvilket i virkeligheden ligner den gamle mini-færgen, som gik mellem Svendborg-Ærøskøbing), og destinationen går fra Los Angeles til fjern østen, en rejse, som i filmen tager ligeså langt tid, som at tage Mols-linien til Århus.

I disse fjerne dele af verden, har karate gutterne set frem til, at besøge en Ø, hvor der ligger et gravsted for onde martial arts kæmpere! 

Men desværre, så er øen også beboet af en gruppe kannibalske munke, som har kræfter til at vække de døde op, og som får deres kød-leverancer fra en menneskesmugler, der ligner og lyder som Hitler. Så det vare ikke lang tid, før at vore gæve venner fra Tøløse karate klub, må hive knytnæverne frem og kæmper imod gale munke, menneskesmuglere, ninja-zombier og pirat fisk.... nej, jeg har ikke skrevet forkert!

Og ja, der er mange kameler som skal sluges, hvis man skal overleve en filmoplevelse som Raw Force, og det er ikke kun de førnævnte elementer som skal fordøjes, men også mangel på alt form for logik, historieforælling, 
instruktion, skuespil og effektive kampscener! Og her ville igen nok de fleste slå

hårdt i bordpladen og skrige FUCK EN LORTE FILM, og derefter kaste den laveste karakter efter filmen, men hvis man alligevel kan se charmen i disse såkaldte elendigheder, ja så er det en skæv filmaften med gutterne i vente, og så skader det ikke at T&A (tits & ass) skalaen her lyser ild rødt!

P.S. Husk bajerne... masser af dem :-)Raw Force 1982
Instruktør: Edward D. Murphy
Manuskript: Edward D. Muprhy
Fotograf: Frank E. Johnson
Medvirkende: Cameron Mitchell, Geoffrey Binney
Hope Holiday, Jillian Kesner, Jennifer Holmes

IMDB

Ingen kommentarer:

Send en kommentar