søndag den 16. november 2014

Sort HøstAnmeldt af Karsten Falkbøll

En Vietnam veteran Burt (David Anders) og hans kone, præstensdatteren Vicky (Kandyse McClure) er på gennemrejse i Nebraska på vej til Californien for at fejre deres 2. bryllupsdag, da en dreng pludselig snubler ud fra en kornmark og de kan ikke undgå at køre ham over. Burt opdager at drengens hals er skåret over. De placerer ham i bagagerummet og søger mod nærmest by efter hjælp, men opdager hurtigt, at noget er helt galt. Telefonen virker ikke og byen er faldefærdig og forladt. Plus der tilsyneladende ingen voksne mennesker er nogen steder. Children of the Corn remaket fra 2009, er lavet til tv og er en klassisk Sci Fi Channel produktion. Instruktør, manuskriptforfatter og producer Donald P. Borchers var med ombord på den originale Children of the Corn, som han fandt for Hollywood-agtig. Han sendte sit manuskript til Stephen King, da han gerne ville have ham involdveret i produktionen, men modtog blot et brev fra Kings advokater, at King på ingen måde var interesseret i dette.

Rolig nu, jeg er sikker på at Mr. King kommer.

Jeg lover, at jeg ikke vil trampe rundt i kornet omkring Re-makes, eller ikke Re-Makes.. Om de burde blive lavet eller ej!.

Jeg tror, at de bliver lavet fordi, at Hollywood VED!, at mange teenagere IKKE! samler en film op, og lægger den i "kurven" - hvis datoen bag på æsken røber, at historien er filmet for længere end fem år tilbage.. Sådan 'er det bare!.
Det betyder, at os "Gamle".. IKKE! burde se de her' nye fortolkniger.. Og hvorfor gør vi det så?... fordi vi er nogle NØRDER!!!.

Nåh' - nok om det.. Er den her' Så noget værd for os "Gamle"? - Jeg er glad fordi du spurgte... Tænder en "Pedo-Røv" på en "MILF"? - kunne du jo også spørge.. ikke sønderligt meget - ville svaret så være ;)

Det her holder ikke En' meter!. Ikke engang den nye "Issac" er bare to gram Scary.. Du havde grinet ham direkte ned i lampe-skærmen, og stukken ham en Konge-flad, så han satte sig på røven i sandkassen igen!. Hvis han er noget? - så er han i værste tilfælde Hollywood-Cute!.

Cotten Eye Joe
Og ham den nye "Malachai"(rødhåret dude).. Er bare total en cloning af den gamle, selv måden han står på. Ej - jeg kan' Krat-edme! ikke ha det her'. Total Uncut, og U-Censureret?.. Min RØV! - Der har aldrig været noget, at klippe væk!... de mangler bare, at skrive UNSEEN EDITION!, og det burte den også værre.
Children of the Corn 2009
Instruktør: Donald P. Borchers
Manuskript: Donald P. Borchers
Fotograf: Jamie Thompson
Medvirkende: David Anders, Kandyse McClure,
Daniel Newman, Preston Bailey, Robert Gerdisch

IMDB 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar