onsdag den 19. november 2014

Hotel CaliforniaAnmeldt af Karsten Falkbøll

Liza arver det nedslidte New Orleans hotel Seven Doors og beslutter at sætte stedet i stand og åbne for gæster. Men sådan kommer det ikke til at gå for hotellets undergrund gemmer på en ældgammel og forfærdelig hemmelighed. Hvad er historien bag værelse 36, og hvordan hænger det sammen med den kætteriske kunstmaler Schweik og den mærkelige blinde pige Emily?

Jeg har før haft denne film hér oppe til vurdering, og ligesom så mange andre Horror-flix! - Så er dér nogle titler der modnes bedre énd andre - JA!, Nøjagtigt ligesom med Damer, og Whisky... Og Lucio Fulci's 'the Beyond' Er Helt sikkert én af de "Damer"!.

Fulci boltrer! sig rundt i ét Hårdt Ghost-Zombie-Gothic Univers!.. Ingen andre kan lave det Grotesko Splat Bedre - Lucio forstod ligesom Jess Franco "Magien" i Close-Up!.

Det Er stadig IKKE Fulci's bedste! - Men, hvis Du kender!, og har set de fleste af Legendens film?.. Så ved du også at én 'Næsten En', af de Bedste? - Er 99% Horror-Geek-Godt-nok godkendt i Santa'Lucio-Land!.

Og hvilken én af Lucio's film der Så Er den bedste?, er jo nok mere én temperament sag?.. Min favorit er nok stadig 'Zombie Flesh Eaters'.
Et godt råd ville være at, få fat i alt med Fulcio på Blue-ray Steelbook! - Ud over at, det er mere sikkert énd at ha penge i banken!.. Så er de Pisse-Hamrende Flotte!.

The Beyond 1981
Instruktør: Lucio Fulci
Manuskript:Dardano Sacchetti & Lucio Fulci & Giorgio Mariuzzo
Fotograf: Sergio Salvati
Medvirkende: Catriona MacColl, David Warbeck
Cinzia Monreale, Veronica Lazar, Anthony Flees

IMDB 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar