torsdag den 13. november 2014

Horror MaestroAnmeldt af Karsten Falkbøll

Helt sikkert!, hvis du er samler af det Grufulde?, SKAL du bare HA noget Fulci.

Der er faktisk ingen andre der nogen sinde har mesteret Splattet/Volden/.. det Groteske bedre énd Lucio Fulci - Den ér sådanset ikke længere......... SLUT!.

Men vi er jo først lige begyndt!, så hæng på lidt endnu - Faktisk er det en smule underligt at Fulci altid har stået bag den lille grimme gryde-klippede Dario Argento, når vi snakker Spaghetti-Splatter eller Horror/Thriller - især når man gennemgår deres bagkataloger!.


Eksempelvis - hvor mange Zombie-film har Dario-drengen lige lavet??, Argento's katalog er Sku-da-sådan-set riiimeligt hurtigt overstået - køb 'Phenomena', 'Opera', og de 2 ud af hans 3 Heksefilm.. resten kan du stikke Skråt Lodret!!.

Og når vi snakker Zombiefilm?(der skal det lige siges 'Cat in the Brain' Er IKKE nogen Zombie-film!.. men tilbage til Zombierne!!) - som muligvis er én at de sejeste genrer i hele Verden!? - Så må jeg lige bruge 2 sekunder på Fulcis 'Zombie 2' A.K.A. 'Zombie Flesh Eaters' (Ja!, Så ligeglad var Lucio - han lavede Sku da bare en 2er til Romero's Dawn.. Længe før George selv fik sig Nosset sig sammen!)En 2er til en 2er! simpelthen!!.. Fulci forstod det! - Bare lav Lortet! - Fuck ØSA, og HålliVud. Og resultatet er uden tvivl den "Flotteste" Zombiefilm in the history of Low-budget Cinema!.

- "Flot" er IKKE det første vi tænker på når vi snakker om 'Katten i Hjerne-sovsen'.. Men det betyder IKKE at den ikke er underholdende!, og hvis du er fan af manden?, så ér der Virkelig Bingo! - han spiller selv hovedrollen!.

Men også DER!, hvad angik hans hovedrolle medvirken?.. havde folk selv tæt på ham (skuespillere og andre) til den dag i dag - én Major kæp i Røven over!.. Han spillede dårligt osv osv! - En instruktør skal aldrig instruere sig selv, og bla bla Fucking - Bla!.

Vi tager dén lige en gang til - Folk ved IKKE én SKID!.. Fulci spiller Super!, faktisk er han lidt morsom i rollen - han ligner virkelig én der er træt af, at Skide! - og genbruget at tidligere Soundtracks virker perfekt, når man har i bagtankerne, at han spiller en instruktør der hjemsøges af alt den elendighed han har filmet i sin lange karriere som Horror Maestro.

- Et stks Pragtfuld Kultklassiker Comming Up!.

Cat in the Brain 1990
Instruktør: Lucio Fulci
Manuskript: Lucio Fulci, Giovanni Simonelli
Fotograf: Alessandro Grossi
Medvirkende: Lucio Fulci, David L. Thompson
Malisa Longo, Shilett Angel, Paola Cozzo

IMDB 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar