fredag den 14. november 2014

Må man ta' shotgun'en med sig ind i himlen?

Anmeldt af Karsten Falkbøll

En vagabond finder sit kald i en forfalden by styret af en hensynsløs gangster og hans to sadistiske sønner. Bevæbnet med kun et haglgevær og et helvedes humør vil han rette op på tingens tilstand. Det er på tide at male gaderne røde med en patron af gangen.

Ja! Falkbøll skyder med Sex-Splat Gøb'en endnu en gang... Gør han nogle sinde andet vil der side en observant Nørd i sin Mors kælder og tænke - Nej han gør Sku'.. næsten aldrig!.

Problemet med SPLAT-skalaen den her gang 'er... der det ikke er nok ammunition!. SPLAT-SPLAT-SPLAT-SPLAT-SPLAT-SPLAT... Klik!-Klik! -Seks Fuld fede! kan det blive til


Lad mig sige det sådan her' - Der gik ikke 30 min. før jeg med sikkerhed, og nærmest hjertebanken! - kunne skrive 'Hobo' ind i "Kult-favorit-bogen", Helt oppe ved siden af både 'Evil Dead Triologien', og de to Tobe's 2 første 'Chainsaw Massacre'
... Ja! - Så Fuck'en god er den - Belive you me, Falke-Jonhson sidder, og skriver LIGE NU! med 'Hobo' T-Shirten på (tak Gud for E-Bøvs) behøves jeg, at sige t-shirt'en er Cool!?.Og selve filmen??.. Hvad vil du vide?.. Rutger"CoolAsFuck!"Hauer spiller "Gade-bums med KnaldeBang-Stav", og her fra' går den i Totall! hyldest til Vigilante-hvorfor-helvede-har-jeg-IKKE!-"Death Wish II"(UNCUT)-på-min-jeg-troede-jeg-havde-det-fedeste-SHIT!-på-hylden???.. er du sindssyg i skalden mode!.

"Hobo" sætter ny standard får hvor langt en Splatter-film kan gå - ikke i "Sleaze faktor" (se 'der var et program - jeg kunne finde på, at tænde for).. men i Over-the-Top ren KULT!. Jeg vil ikke ødelægge noget for jer liderlige Splatter Hunde ude i det ganske land, som endnu ikke har set den. MEN glæd jer!, og lad mig nøjes med at røbe danse-nummeret "Disco Inferno" vil plante et nyt spor af dejlige minder.

Jeg er sikker på, at en eller anden UFO har tunet sig ind på min "syge" tankegang/humor.. hygget sig en kort stund med den, og videresendt den til nogle gale Canadiere, og Voila! nu har vi HOBO WITH A SHOTGUN


Hvad for en udgave skal du så investere i?.. FalkeBoy siger 'her går vi efter den Blå min ven!. Folket bag 'Hobo' har virkelig kælet for billedet, det Banker der ud af i Levende-Lovin' Technicolor - Så her' går vi All in!.

Harry Potter Magic Bum-Bum Stick for Real men!

Hvorfor så ikk' bare altid Blå?.. fordi nogen gange er det bare ligegyldigt, og hvis prisen er til den almindelige DVD's fordel? - så hvorfor ikke bare spare de par bas-øre, og køre dem over på feks 'the Prowler' til 29 kr.?.
99 kr. for Blue-Ray udgaven ER et' Røverkøb, og der - kan jeg hilse, at sige 'Den er Load'ed med extra Guffi. - Jeg Glæder mig!.

Hobo With a Shotgun 2011
Instruktør: Jason Eisener
Manuskript: John Davies
Fotograf: Karim Hussain
Medvirkende: Rutger Hauer, Rob Wells,
Pasha Ebrahimi, Brian Downey, Gregory Smith4 kommentarer:

 1. Hobo er SÅ fed. Har slidt min BR-udgave op :D

  SvarSlet
 2. Man burde ha en Devils Tattoo ;)

  SvarSlet
 3. Er det din tatovering på billedet?

  Jesper//

  SvarSlet
  Svar
  1. - Ja, det er det (113 timer under nål) :)

   Slet