onsdag den 5. november 2014

Fine Young CannibalsI serien om den umulige sequel, fortsættelsen som er langt bedre end du og alle andre gik og troede, er vi landet i Texas hos Tobe Hoopers hadet og elsket fortsættelse til sit eget monoment i filmhistorien. Hr. Falkbøll fyrer op under piben og puster tunge røgtåger af ligedelt begejstring, eufori og kærlighed ud over The Texas Chainsaw Massacre Part 2. Enjoy!

Er du parat til Den Bedste! film du muligvis Aldrig har set.. Prøv at snakke med en teenager i dag omkring Tobe's Originale Part 2 fra 1986..

".. Nej det er ikke New Line's remake fra '03'
.. heller ikke efterfølgeren fra '06'.. dér faktisk var én Beginning! - Nej, heller! ikke den med Viggo M. fra 90 Leatherface: Texas Chainsaw Massacre III... som egentlig er dén første! remake.


Og nej - det er Heller ikke! Kim Henkel's forsøg på omlægning af Saven fra 1994 Texas Chainsaw Massacre: the Next Generation.. ELLER den i 3D fra i Fucking foregårds!!!"

OK, fair nok.. Jeg ER Fan! - Og havde jeg dem ikke som én religion, og Rådyrket Lorten! ud af dette hersens fænomen længerer end den hvide Michael Jackson har Moonwalked?? - Ja, Så havde jeg Sku' også nok været lidt Blank.Men NU er det él Tobe Hooper's "Saven 2" vi snakker om!.. Bøj dig Nørd! - Og lad mig sige det sådan hér - Hvis huset brænder?, SKAL jeg ha Mine! 3 Gude-film med ud..
Evil Dead 2 & ARMY, og 'the TEXAS CHAINSAW MASSACRE: PART Teresé'.

Det er ikke mange 2'ere der er bedre énd deres "Pappa".. listen er rimelig kort: 'Evil Dead 2', 'the Devils Rejects', 'Mad Max 2', 'Dawn of the Dead'.. Og Ja, måske et par andre?. Men hér kaster Tobe én Curveball - og ingen! havde forudset den, over 10 år efter han vendte hele Horror-verdenen på hovedet, og stak en beskidt sav i Bollerne på Alt hvad der kunne krybe og kravle af din Mormors kælder-Universal Monstre, med sit første! mesterværk - den originale "the Texas Chainsaw Massacre"!..Året Er "Kim-Schumakker-på-Speed".. 1986!, og Hooper-drengen BANKER dén bogstaveligt talt ind med Penis-formet Stål!.. dette ville være én delux KejserEllefant-lang Kædesaus-Snabel 2-Boot... penismand!.

Hooper Er Skide lige glad!, han tæller 'a One!!.. and a TWOOOOOO!' - Han véd, at der stadigvæk sad nogle savlene Geek-frø tilbage i salen efter den første i de glade 70er, og troede at de havde set 'Verdens mest Uhyggelige GØJSER!'.. og i virkeligheden, havde de været vidne til én komdie, med et virkeligt skarpt kulturelt spørgsmål - hvordan ville du ha det, hvis DU var Bøffen på krogen??. Nåååh, NÅH - Så det nok ik' så sjov.. Hvaah, aah??. - Men simpelt, og Råt nok blev dét fortæller stilen, og den meget direkte "In youre Face" instruktion dér når alt-kom-til-alt gjorde den til én vaske Ægte Horror klassiker.. men Bøffen skulle stadig! skæres yderligere ud.. så Alle kunne følge med - Og "Skåret"? blev dén!.
Part 2 Åbner som en drøm og slynger sig rundt om dig som en sy-realistisk Blodigt! radiofonisk Monalisa maleri, imens du i bagrunden kan step-danse lightly med the Cramps i én Goo Goo Muck Pogo. Hooper trykker på Alle knapperne!.. Ultra vold, Sort-Sort humor, Horror, Chok!, Splat!, og en masse Dennis Hooper på toppen af Kransekagen med vi tæller 1-2-3!! motorsave i mellem hænderne... Hvad mere vil du HA!!??.

Hvad med ChopTop??.. Chop får Charlie Manson til at ligne én Fyret Kandis-bassist på e-tobak! - Jo, SAWyer familien byder skam på én variete af Pragt-PRAGT! Psykopater i ALLE størrelser og former, vi kan kun overgive os til sandheden om, at Selvfølgelig! kan én 2er være bedre.. Hvorfor ellers lave 
den??.- Det dér er noget rigtig Lort? er, at vi Aldrig har fået er én rigtig 3er!... "TCM:P2" er mere end ét "Must" - den bør være på toppen af din Kostplan!.

Texas overview:

The Texas Chainsaw Massacre 1974 - Tobe Hooper
The Texas Chainsaw Massacre Part 2 1986: - Tobe Hooper
Leatherface: The Texas Chainsaw Massacre III 1990 - Jeff Burr
Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation 1994 - Kim Henkel
The Texas Chainsaw Massacre 2003 - Marcus Nispel
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning 2006 - Jonathan Liebesman
Texas Chainsaw 3D 2013 - John Luessenhop

 Missede du første pitstop? Læs om gremlins og spøgelser her:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar